Διεθνής βράβευση της δικηγορικής εταιρείας Μεταξάς & Συνεργάτες στον τομέα του δικαίου ενέργειας

Η δικηγορική εταιρεία Μεταξάς & Συνεργάτες αξιολογήθηκε για μια ακόμη φορά ως εξέχουσα νομική εταιρεία στον τομέα της ενέργειας και της ενεργειακής ρύθμισης από τους δύο έγκριτους διεθνείς οδηγούς «Chambers and Partners» και «Legal 500» EMEA. Οι δύο εν λόγω ανεξάρτητοι διεθνείς οδηγοί αξιολόγησης δικηγορικών εταιρειών βασίζουν την αξιολόγησή τους σε ευρύ δείγμα αυτόνομης ερευνητικής τους δραστηριότητας και επιλέγουν και αξιολογούν τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο.

Ειδικότερα, ο οδηγός “Chambers & Partners” τονίζει ότι η «Μεταξάς & Συνεργάτες» είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τη σημαντική της δραστηριότητα στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμιστικών ζητημάτων επί των πλέον σημαντικών υποθέσεων. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο οδηγός «500 Legal» εκθειάζει την ομάδα των συνεργατών της εταιρείας μας επισημαίνοντας ότι συνδυάζει την ‘ακαδημαϊκή αριστεία’ με την «εις βάθος γνώση» του αντικειμένου τόσο του δικαίου της ενέργειας όσο και του δικαίου του ανταγωνισμού.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας, Καθηγητής Αντώνης Μεταξάς, αξιολογείται ως «πρωτοπόρος στο γνωστικό αντικείμενο της ενέργειας» για την «βαθιά ακαδημαϊκή του γνώση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα απτόμενα της ενεργειακής ρύθμισης»., ενώ εταίρος της Εταιρείας μας, ο Ευστάθιος Κακούνης, αξιολογείται ως εξέχων δικηγόρος με ‘διεισδυτικότητα στη νομική σκέψη του’ και ‘αφοσίωση σε κάθε υπόθεση’ που αναλαμβάνει.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.