Η Δικηγορική Εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες» αξιολογήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, ως πλέον κορυφαία στους τομείς της Ενέργειας και του Ανταγωνισμού & Ευρωπαϊκού Δικαίου

 

Η Δικηγορική Εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες», σε συνέχεια της πρόσφατης νέας διεθνούς βράβευσής της από τον έγκριτο διεθνή οδηγό αξιολόγησης Chambers Europe 2023, αξιολογήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, ως πλέον κορυφαία (Tier 1) στους τομείς της Ενέργειας και του Ανταγωνισμού & Ευρωπαϊκού Δικαίου και από τον έγκριτο διεθνή οδηγό αξιολόγησης Legal 500 EMEA 2023 (Europe, Middle East και Africa).

Ο Διευθύνων Εταίρος, Καθηγητής Α. Μεταξάς, αξιολογήθηκε για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος στους τομείς του Δικαίου Ενέργειας, στο Ενωσιακό Δίκαιο και στο Δίκαιο Ανταγωνισμού, ενώ ο εταίρος Στάθης Κακούνης διεκρίθη επίσης ως “Next Generation Partner”.

Ευχαριστούμε θερμά τους εντολείς μας για εμπιστοσύνη στη δικηγορική μας εταιρεία, και την πολύτιμη συμβολή τους στην έρευνα που διεξήχθη από τον έγκριτο διεθνή οδηγό αξιολόγησης Legal 500.

Μπορείτε να μεταβείτε στο πλήρες προφίλ μας στο Legal 500 εδώ.